Wegtransport

Logic 4u is uw partner voor wegtransport. Hoe groot of klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming komt. Geen container of trucklading vol? Dankzij ons dekkend distributienetwerk kunnen wij tegen een goede prijs altijd een passende oplossing bieden. Door een efficiënte samenwerking met onze klanten en partners, betekent dit voor u minder kosten, korte transittijden en kwalitatieve en betrouwbare aflevering van uw goederen. Voor een efficiënt transport bieden wij Groupage, deelpartijen (LTL) of complete ladingen (FTL) wereldwijd.

Groupage

Logic 4u verzorgt Groupage vervoer wereldwijd. Kleine zendingen van diverse opdrachtgevers worden samengebracht en volgens een efficiënte route gedistribueerd. Door uw zendingen in één vrachtwagen te bundelen met goederen van anderen, rijden we altijd met een optimale vulgraad. Zo wordt bespaard op transportkosten.

LTL

Less than Truckload (LTL) zendingen, ook bekend als deelladingen worden wereldwijd verzonden. In de meeste gevallen worden LTL zendingen door dezelfde vrachtwagen opgehaald, getransporteerd en afgeleverd, hetgeen zorgt voor kortere levertijden. Door wereldwijd samen te werken met partners kunnen wij u voordelige tarieven aanbieden.

FTL

Naast Groupage en LTL diensten biedt Logic4u kwalitatief hoogstaand vervoer voor complete ladingen (FTL). Door vrachtwagens optimaal te beladen, worden kosten en belasting voor het milieu geminimaliseerd. In samenwerking met betrouwbare partners bieden wij flexibele diensten aan om aan al uw wensen te voldoen. De compleetladingen zijn wereldwijd aantrekkelijk, flexibel en snel ter beschikking.